U werkt de hele dag, week en maand aan verschillende projecten/dossiers voor verschillende klanten. Misschien houdt u dit dagelijks bij in een excel-sheet. Dat zal best werken, maar u bent dan maandelijks al gauw een paar uurtjes kwijt aan het consolideren per klant of project. En dat geldt niet alleen voor u, maar ook voor uw personeel. Uren die u niet kunt declareren, maar wel gebruikt.

Met Nodex boekt u of uw werknemer de geleverde diensten, projecturen of materiaal direct op de juiste klant of project. Nodex geeft u op ieder moment alle informatie die u wilt weten. Per klant, project/dossier of medewerker (of een combinatie daarvan). U biedt uzelf én uw klant direct inzicht in uw werkzaamheden en discussies over de hoogte van de factuur zijn voorkomen. Daarnaast geeft u hiermee ook een signaal af over uw transparantie en - niet te vergeten- uw ongeziene werk voor de klant.

Doordat u iedere maand geen consolidatieuren kwijt bent, zijn de abonnementskosten van Nodex direct lonend. En Nodex biedt u de mogelijkheid om maandelijks alle openstaande werkzaamheden, uren en materialen automatisch voor u om te zetten naar kant en klare facturen...
Ook de factuurlijsten voor uw boekhouder worden automatisch gegenereerd.